DKV investește în platforma Route42

Furnizorul de servicii de mobilitate DKV Mobility va investi în platforma de date Route42. Fondurile vor fi utilizate pentru a accelera lansarea internațională, a extinde funcționalitatea platformei și a crește numărul de sisteme telematice integrate cu Route42.

Transportatorii vor avea de beneficiat ca urmare a acestui parteneriat, care le permite accesul la aceste date. Și aceasta deoarece le va fi mai ușor să se conecteze, să utilizeze și să obțină controlul asupra performanței lor.

„Alianța strategică cu unul dintre principalii furnizori de software de informații despre transport din Olanda ne va ajuta să modelăm cu succes digitalizarea care avansează rapid în industria mobilității, împreună cu clienții și partenerii noștri”, spune Marco van Kalleveen, CEO DKV Mobility. Și adaugă: „Route42 și DKV Mobility împărtășesc aceeași viziune asupra modului în care va evolua industria transporturilor în viitor. De aceea, așteptăm cu nerăbdare această cooperare cu Route42. Și avem în vedere perspectiva unei vizibilități crescute a DKV de-a lungul lanțului de aprovizionare”.

Colaborarea cu DKV transformă Route42 într-un jucător internațional

Max Den Dopper, cofondator și CEO la Route42, adaugă: „Suntem încântați de oportunitatea de a lucra cu DKV. DKV este un furnizor de servicii de mobilitate de top în Europa. Iar expertiza și rețeaua lor vor transforma Route42 într-un jucător internațional.” Ambele părți au convenit să nu dezvăluie suma totală a tranzacției.

Misiunea Route42 este de a oferi transportatorilor control deplin asupra operațiunilor și marjelor de transport. Route42 își propune să schimba lumea transportului cu platforma sa generică, versatilă și ușor de utilizat, care se integrează fără efort cu cele mai noi tehnologii. Obțineți informații acționabile și în timp real analizând date stocate în cloud cu setul nostru extins de instrumente. Platforma conectează în prezent peste 15.000 de active. În scurt timp, Route42 a câștigat o cotă de piață sustenabilă, colaborând cu lideri precum DHL, XPO, Maersk, Ancotrans, SUEZ, Jan de Rijk și mulți alții.

 

Adaugati comentariu