Home Servicii DKV, creștere de 24,5% în România în 2017
Servicii

DKV, creștere de 24,5% în România în 2017

48

DKV Euro Service, cel mai mare furnizor independent de carduri de combustibil din Europa și unul dintre liderii pieței în România, a finalizat anul 2017 cu o cifră de afaceri de 289 de milioane de euro, în creştere cu 24,5% față de anul precedent.Performanța a însemnat o depășire cu 11% față de estimarea făcută înainte de începerea anului 2017. În comparaţie cu 2016, și baza de clienţi din România a înregistrat o creştere de două cifre.

”Anul acesta DKV aniversează 10 ani în România. Este un deceniu de creștere constantă pentru DKV, atât din perspectiva cifrei de afaceri, cât și a portofoliului de clienți și a echipei. Pe lângă faptul că extindem permanent rețeaua de acceptanță a DKV Card, începând cu 2017 am acordat o atenție specială digitalizării DKV. Am alocat investiții semnificative pentru acest program în directă legătură cu un alt proiect de referință pentru DKV, DKV Box Europe, dispozitivul de bord care va permite decontarea taxelor de drum în mai multe țări europene, fără a necesita reconfigurare. DKV BOX Europe va fi gestionabil prin intermediul DKV Toll Manager, o platformă inovatoare creată de DKV, deja premiată în cadrul unui eveniment care răsplătește proiectele digitale în Germania. Îi îndemn pe toți clienții să comande deja aparatul care le va aduce beneficii extinse chiar din această toamnă”, a declarat Robert Vass, Country Manager DKV Euro Service.

Un alt proiect important pentru prima parte a anului 2018 a fost taxa de drum din Slovenia, țară care a trecut de la sistemul de taxare clasic la unul electronic, denumit DarsGo, începând cu 1 aprilie. Ca de obicei, DKV a asigurat suport pentru clienții săi încă de anul trecut pentru a facilita o tranziție ușoară și lipsită de griji la noul mod de calcul. Dar cel mai important proiect destinat taxelor de drum rămâne DKV Box Europe, pentru care etapa de comandă este în plină desfășurare, urmând ca din toamnă să devină utilizabil pentru Belgia, iar ulterior pentru țări precum Germania, Austria, Franța, Spania, Portugalia și Italia.

Rețeaua de acceptanță DKV, cea mai mare din Europa a unui furnizor independent, este în continuă dezvoltare, iar anul acesta pune la dispoziţia clienţilor peste 70.000 de puncte de acceptanță în 42 de țări europene. În România, clienţii DKV pot beneficia de o rețea locală extinsă, de peste 700 de stații (LUKOIL, MOL, OMV / Petrom, Oscar Downstream, Gazprom, Socar, Smart Diesel, Aral etc.).

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Servicii

DKV Mobility își extinde în continuare rețeaua de acceptare pentru combustibili alternativi

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată...

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...

Servicii

UTA Edenred: Stații Circle K în Republica Irlanda și Irlanda de Nord

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate...

Servicii

Biocarburantul HVO100, în stațiile de alimentare Eurowag

Biocarburantul HVO100 este disponibil la stațiile de alimentare Eurowag și reprezintă șoluția...