Cum să călătoriți într-o mașină cu un copil, cum să alegeți un scaun pentru copii de la SPARCO

Cum să călătoriți într-o mașină cu un copil, cum să alegeți un scaun pentru copii de la SPARCO. Scaunul auto este unul dintre cele mai importante echipamente pe care le vei face ca nou părinte. Este unul dintre puținele produse pe care le vei alege pentru copilul tău și care are potențialul de a le salva efectiv viața. Nu numai asta, dar nu vă puteți aduce copilul acasă de la spital fără el.

Centurile de siguranță

Dacă instalați un scaun de siguranță auto folosind centura de siguranță a vehiculului, trebuie să vă asigurați că centura de siguranță se blochează pentru a ține scaunul strâns. În majoritatea mașinilor mai noi, puteți bloca centura de siguranță trăgând-o până la capăt și apoi permițându-i să se retragă pentru a menține centura de siguranță strânsă în jurul scaunului de siguranță auto.

În plus, multe scaune de siguranță auto au dispozitive de blocare încorporate, astfel încât puteți bloca centura fără a fi nevoie să blocați separat și centura de siguranță. Consultați manualul de utilizare al vehiculului pentru detalii despre modul în care se blochează centura de siguranță.

Păstrarea siguranței copilului dumneavoastră depinde de alegerea scaunului de siguranță potrivit și de utilizarea corectă a acestuia. Cel mai bun scaun auto este cel care se potrivește greutății, mărimii și vârstei copilului dumneavoastră, precum și vehiculului dumneavoastră.

Iată câteva lucruri pe care trebuie să le știți, pentru a putea alege un scaun potrivit pentru copilul dumneavoastră:

Alegeți un scaun care respectă sau depășește Standardul de siguranță pentru autovehicule. Eticheta scaunului va spune acest lucru. Învățați cum să instalați scaunul și să folosiți hamul înainte de prima călătorie a copilului dumneavoastră. Nu vă bazați pe exponatele din magazine pentru a vă arăta cum să faceți acest lucru.

Scaunul auto pentru copii SPARCO 1000KBL fără Isofix

Proiectat și dezvoltat special pentru copiii mai mari, combinat cu o țesătură rezistentă la ulei și apă. Are o tetieră și un spătar reglabile și o greutate totală a scaunului de 6,5 kg. Scaunul auto pentru copii SPARCO 1000KBL fără Isofix și auto este echipat cu o centură de siguranță. Culoarea acestui model este albastru.

Odihna pentru cap poate fi ajustată cu ușurință cu o singură mână pentru a preveni erorile de reșapare. Materialul ABS creează o absorbție superioară a impactului lateral și oferă protecție avansată pentru copii.

Atunci când alegeți un scaun auto Sparco, asigurați-vă că este ușor de utilizat, astfel încât să nu întâmpinați dificultăți în timpul utilizării ulterioare a acestuia.

Unele scaune auto sparco pot arăta foarte bine, dar sunt prea complicate pentru nivelul dumneavoastră de expertiză sau de cunoștințe despre ele. Asigurați-vă că produsul este ușor de utilizat, astfel încât chiar și cineva care nu are prea multă experiență să îl poată folosi confortabil, fără niciun fel de probleme sau inconveniente.

Aveți grijă dacă folosiți un scaun auto la mâna a doua:

  • Dacă știți că un scaun a fost implicat într-un accident, nu-l folosiți. Acesta poate fi deteriorat în moduri pe care nu le puteți vedea.
  • Nu folosiți un scaun căruia îi lipsesc piese sau căruia îi lipsesc data de fabricație și numărul modelului. Dacă nu există un manual de instrucțiuni, nu utilizați scaunul. De asemenea, verificați dacă scaunul are „data de expirare” recomandată.
  • Dacă aveți îndoieli cu privire la istoricul unui scaun sau dacă acesta prezintă fisuri sau alte semne de uzură, nu-l utilizați. Rechemările de scaune auto sunt frecvente. Contactați producătorul și întrebați cât timp poate fi folosit în siguranță scaunul. Dacă un scaun a fost rechemat în service, producătorul ar putea oferi o piesă de schimb sau un model nou.

Adaugati comentariu