autocar VIP Scania Glory Stade Toulousain
Home Autobuze Cum arată un autocar VIP pentru o echipă de rugby de top
AutobuzeVehicule speciale

Cum arată un autocar VIP pentru o echipă de rugby de top

15

Noul autocar VIP Scania Glory nu va trece neobservat în Toulouse. Cu un exterior pictat în culorile clubului Stade Toulousain, negru și roșu, autocarul a fost personalizat pentru a îndeplini cerințele sportivilor de performanță.Autocarul este construit de Beulas pe un șasiu Scania cu 3 axe, dintre care ultima este directoare, pentru manevrabilitate maximă. Vehiculul este echipat cu motor diesel de 13 litri și 490 CP și transmisie cu 12 viteze.

Vehiculul a fost comandat de Transports Faur, transportatorul oficial la echipei de rugby Stade Toulousain. ”Am vrut să personalizăm autocarul pentru a oferi cel mai bun confort pentru echipă. Este un vehicul excepțional, demn de renumele echipei în rugby-ul european”, a declarat Lilian Faur, directorul companiei de transport.

autocar VIP Scania Glory Stade ToulousainFață de 73 de scaune în versiunea standard, acest autocar VIP are doar 41 de locuri. Astfel, spațiul disponibil pentru picioarele sportivilor este de aproape un metru. Scaunele sunt și mai late cu 10 cm, pentru a permite jucătorilor masivi să stea comod.

”Rugbiștii au segmente lungi, având în medie peste 1,80 metri înălțime și 100 kg greutate. Astfel, scaunele au fost ranforsate, iar pernele sunt mai groase și extinse cu 6 cm în lungime”, a spus și Stéphane Laurent, agent comercial la Beulas.

Aceasta este prima colaborare dintre Scania și carosierul spaniol Beulas. ”Am vrut un autocar unic și de înaltă calitate, iar pentru aceasta am ales doi parteneri care pot oferi soluții personalizate. Șasiul Scania este foarte adaptabil, iar caroseria Beulas este semi-artizanală și are un design latin care îmi place în mod deosebit”, a concluzionat Lilian Faur.

Stade Toulousain este un club înființat în 1907, care deține recordul de titluri naționale în Franța (19) și a cucerit de patru ori Heineken Champions Cup, echivalentul Ligii Campionilor din fotbal.

Noul Scania Glory VIP:

Lungime: 14,60 metri
Înălțime: 3,90 metri
Motor: 13 litri de 490 CP
Echipamente: cafetieră, WIFI, televizoare, porturi USB, masă dreptunghiulară cu 8 scaune, frigidere, salon privat, mașini de făcut gheață, scaune consolidate.

autocar VIP Scania Glory Stade Toulousain

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Autobuze

Piața germană de autobuze electrice a crescut cu 20% în 2023

Dacă per total piața germană de autobuze și autocare a crescut cu...

Autobuze

KARSAN a dat lovitura! Excelența în electrificare recompensată în 2023 cu 9 premii

Pionier în electrificarea transportului public în Europa, și recent intrată pe piața...

AutobuzeCamioane

Camioane și autobuze: UE este de acord cu cele mai ambițioase obiective de reducere a CO2 la nivel global

Parlamentul European și statele membre ale UE au convenit joi să reducă...

Vehicule speciale

New Holland câștigă Good Design Award

Combina CR11 și tractorul electric T4 de la New Holland sunt câștigătorii...