Home Remorci CTE Trailers, noul importator Krone în Bulgaria
Remorci

CTE Trailers, noul importator Krone în Bulgaria

95

De la 1 august, CTE Trailers devine importator oficial pentru Krone în Bulgaria, succedând importatorului anterior, Krone BG Ltd.

CTE Trailers este partenerul Krone în România de peste 20 de ani, fiind cel mai important vânzător independent de semiremorci din România. În plus, deţine şi propria rețea de service atât pentru semiremorci, cât şi pentru basculante, semiremorci agabaritice, echipamente pentru uz municipal, autogunoiere, sărăriţe etc. O altă activitate este aceea de a monta kituri Meiller pe autoşasiuri pentru construcţii, salubritate, reciclare, dar nu numai. Ei bine, acum își potențează activitatea și în Bulgaria.

“CTE Trailers Bulgaria EOOD, companie activă în Bulgaria din august 2018 și deținută 100% de CTE Trailers SRL, a avut o dezvoltare sănătoasă și o prezență din ce in ce mai puternică pe piața de la Sud de Dunăre. Aceasta deja include reprezentarea producătorilor Faymonville, Maxtrailer, Zaslaw precum și comercializarea de piese de schimb și de semiremorci rulate. Pe acest fond, și venind momentul când producatorul Krone a decis sa schimbe ceva pe piața de aici, compania noastră a fost soluția firească de reprezentare a mărcii și in Bulgaria. Beneficiind de experiența și modul de lucru din România, și bazându-se și pe o echipă locală motivată și dinamică, CTE Trailers și-a extins astfel prezența la nivel regional. Acest nou parteneriat a fost oficial comunicat pe durata evenimentului Truck Expo, ce a avut loc la început de iunie la Plovdiv”, a declarat Ovidiu Pintilie, director comercial CTE Trailers SRL.

CTE Trailers Bulgaria deschide un nou centru de vânzări

Pentru a deservi și mai bine piața post-vânzare, filiala CTE Trailers Bulgaria va deschide un nou centru de vânzări, service și piese de schimb în regiunea Plovdiv. CTE Trailers Bulgaria are cinci parteneri de service autorizați în Bulgaria, iar alții sunt în curs de certificare.

“În Bulgaria, oferim toate produsele și serviciile Krone. Planificăm să vindem până la 500 de semiremorci Krone noi și 200 de semiremorci Krone second-hand în următorii doi ani, toate cu echipamente telematice”, spune Georgi Baltov, director de vânzări la CTE Trailers Bulgaria.

Dr. Frank Albers, director general de vânzări și marketing la Krone: “Dorim să exprimăm mulțumiri sincere importatorului nostru de lungă durată, Nikolaj Bonev, pentru colaborarea strânsă și productivă. Nikolaj a condus cu succes restructurarea în Bulgaria împreună cu mica sa echipă de la Krone BG Ltd. Creșterea puternică a volumelor a făcut acum necesară trecerea la o companie mai mare, CTE Trailers, de asemenea un partener de lungă durată al Krone. Împreună cu noul nostru partener, ne vedem excelent poziționați pentru piața dinamică din Bulgaria și pentru noile provocări.”

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Remorci

Kässbohrer, o nouă familie de semiremorci frigorifice

Kässbohrer a lansat noua sa gamă de semiremorci frigorifice, din care fac...

Remorci

Kogel își întărește poziția în România. Auto Brand este noul importator și distribuitor al brandului german

Unul dintre cei mai importanți jucători pe piața românească a importului și...

LogisticăRemorci

Blue River București, 30 de vehicule noi Kögel Light Plus în parcul auto

Blue River București 78 SRL, companie de transport și logistică activă la...

Schmitz Cargobull lansează remorcile aerodinamice EcoGeneration
Remorci

Schmitz Cargobull lansează remorcile aerodinamice EcoGeneration

Schmitz Cargobull a prezentat noua generație de remorci sustenabile EcoGeneration. Vor fi...