Home Noutati Continental Engineering Services se extinde pe piața est europeană
NoutatiTehnologie

Continental Engineering Services se extinde pe piața est europeană

23

Continental Engineering Services (CES) se extinde în România prin crearea de noi funcții în sediul său din Timișoara. În acest fel, compania își crește capacitatea de a oferi servicii complete în domeniul automotive și non-automotive în regiune.

Locație strategică, CES Timișoara devine responsabilă pentru activitățile de vânzare și dezvoltare a afacerii în Europa de Est, o piață aflată într-o continuă expansiune.

Continental Engineering Services Timișoara face parte din Continental Automotive România. Peste 150 de ingineri și informaticieni din cadrul companiei lucrează la proiecte dintr-un spectru larg de activități, pentru clienți din întreaga lume.

Ei oferă soluții inovatoare specifice fiecărei companii, în arii precum dezvoltare software, hardware, mecanică și producție în serie mică. Inginerii din Timișoara sunt specializați în integrarea sistemelor electronice de interior. Precum și în implementarea soluțiilor de mobilitate inteligentă și a tehnologiilor eficiente pentru domeniul automotive și non-automotive.

Tehnologii personalizate de la Continental Engineering Services

Furnizorul de servicii oferă un sprijin tot mai accentuat partenerilor săi din România. Și se implică în crearea de tehnologii personalizate pentru companii din întreaga Europă de Est.

“Prin responsabilitățile nou dobândite suntem mai aproape de clienții noștri din această parte a Europei. Și un partener care pune la dispoziția lor soluții personalizate pentru dezvoltare a sistemelor. Ne dorim să creștem în această regiune care a cunoscut o evoluție accelerată în ultimii ani și ce reprezintă, astăzi, o piață cu potențial important pentru noi”, spune Sorin Iarca, Head of CES România.

Susținut de portofoliul complet de servicii al Continental, CES, ca filială deținută integral, este în măsură să identifice și să propună în mod rapid răspunsuri inovatoare, practice și, nu în ultimul rând, atractive din punct de vedere al costurilor.

Componentele care au fost deja testate în producția pe scară largă. Vorbim despre senzori, actuatoarele sau unitățile electronice de control. Dar și serviciile de dezvoltare a sistemelor, pot fi personalizate și croite pentru a se potrivi nevoilor clienților.

Clienții, companii cu proiecte care presupun producție în serie limitată

Sediul din Timișoara deservește în special companii din estul Europei care au în portofoliu și proiecte care presupun producție în serie limitată. Clienții beneficiază de acces exclusiv la tehnologiile deja încercate și testate de Continental.

Fondată în 2006 ca filială a Continental AG, Continental Engineering Services GmbH, cu sediul în Frankfurt pe Main, s-a transformat într-un partener internațional de dezvoltare și cercetare și producție pentru clienții auto și industriali. Continental Engineering Services dezvoltă și produce noi soluții pentru provocări tehnologice în domeniile de competență ale interiorului, grupului de propulsie și șasiului și adaptează tehnologii dovedite de volum mare pentru serii mici, nișă, două roți și vehicule speciale, precum și pentru aplicații industriale. Astfel, compania face ca mobilitatea să fie ușor de utilizat, eficientă, sigură și confortabilă.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

Bugetul CFR pe 2024, aprobat

Bugetul CFR pe 2024 a aprobat de Guvern, cu o alocare de...

Noutati

Amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor RO e-Transport

Sistemul RO e-Transport reprezintă o componentă esențială a efortului de digitalizare la...

Noutati

Reglementări mai stricte privind emisiile de CO₂ pentru camioane și autobuze

În viitor, în UE se vor aplica reglementări mai stricte privind emisiile...

Noutati

Statistici APIA pentru aprilie 2024

Vehiculele comerciale ușoare și minibusurile au înregistrat în aprilie 2024 o creștere...