Home Noutati CNAIR a semnat astăzi contractul de atribuire a lucrărilor de reabilitare a podului de peste canalul Poarta Albă – Midia – Năvodari
Noutati

CNAIR a semnat astăzi contractul de atribuire a lucrărilor de reabilitare a podului de peste canalul Poarta Albă – Midia – Năvodari

60

Asocierea Geiger Transilvania S.R.L. – Pod-Proiect S.R.L. a fost miercuri desemnată câştigătoarea contractului în valoare de 21,43 de milioane de lei (fără TVA) pentru reabilitarea podului de peste canalul Poarta Albă – Midia – Năvodari (judeţul Constanţa). Podul este situat pe DN22C, la km 38+002.

„Continuăm modernizarea podurilor dunărene cu podul peste canalul Poarta Albă – Midia – Năvodari (judeţul Constanţa)! Asocierea Geiger Transilvania SRL – Pod-Proiect SRL a fost desemnată astăzi câştigătoarea contractului în valoare de 21,43 milioane de lei (fără TVA) în baza căruia va fi reabilitat acest pod situat pe DN22C (km 38+002)”, a notat Cristian Pistol, directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Durata contractului, finanţat prin fonduri europene nerambursabile, este de 15 luni, din care patru luni pentru proiectare şi 11 luni pentru execuţia lucrărilor.

„Semnarea contractului va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii, respectiv după soluţionarea acestora”, a adăugat şeful CNAIR.

Podul, construit în anul 1987, are o lungime de aproximativ 214 metri şi necesită lucrări de reabilitare, atât la suprastructură, cât şi la infrastructură.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

Bugetul CFR pe 2024, aprobat

Bugetul CFR pe 2024 a aprobat de Guvern, cu o alocare de...

Noutati

Amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor RO e-Transport

Sistemul RO e-Transport reprezintă o componentă esențială a efortului de digitalizare la...

Noutati

Reglementări mai stricte privind emisiile de CO₂ pentru camioane și autobuze

În viitor, în UE se vor aplica reglementări mai stricte privind emisiile...

Noutati

Statistici APIA pentru aprilie 2024

Vehiculele comerciale ușoare și minibusurile au înregistrat în aprilie 2024 o creștere...