BMW
Home Noutati Cauți autoturisme rulate marca BMW? Iată la ce să fii atent, ca să faci o investiție sigură!
NoutatiServicii

Cauți autoturisme rulate marca BMW? Iată la ce să fii atent, ca să faci o investiție sigură!

34

Cauți autoturisme rulate marca BMW? Iată la ce să fii atent, ca să faci o investiție sigură! Autoturismele marca BMW și-au câștigat propriul renume odată cu standardul ridicat de calitate menținut de compania germană. Unul dintre cei mai mari lideri din lume în producția de automobile, BMW, nu mai are nevoie de nicio prezentare.

În fiecare an apar noi modele de vehicule, dar și cele mai vechi au rămas în atenția șoferilor.

Ești interesat de BMW rulate?

Iată la ce lucruri trebuie să fii atent atunci când faci achiziția unui autoturism, dacă vrei să nu riști nimic și să faci o investiție cât se poate de sigură.

Mediul de achiziție

Mediul de achiziție dictează, aproape într-un procent de 100%, calitatea vehiculului achiziționat. Din fericire, ai la îndemână multiple opțiuni. Dacă vrei să nu riști nimic, îți recomandăm să uiți de piețele clasice de mașini sau de vânzările de pe Internet de la persoane fizice, și să îți îndrepți atenția spre oferta firmelor specializate în industria auto second hand. Astfel, vei putea să te bucuri de un proces transparent de achiziție, de o comunicare adecvata, de sfaturi și suport în identificarea mașinii potrivite pentru tine.

Garanția service

Cum ar fi să cumperi o mașină second hand și să primești – automat – garanție la achiziție? Nu ar fi, ci este! Acest beneficiu face parte deja din oferta anumitor companii specializate în industria auto second hand. Indiferent care este modelul de vehicul achiziționat, ai parte de garanție implicit, pentru un anumit număr de kilometri parcurși, care ajunge la o cifră destul de mare. Astfel, vei avea certitudinea ca autovehiculul se află în starea care ți-a fost descrisă la momentul achiziției, fără doar și poate. Caută acest mare avantaj!

Rulajul și istoricul service

Atunci când cumperi o mașină la mâna a doua, există două aspecte extrem de importante de care trebuie să ții cont: istoricul service și rulajul. Specialiștii recomandă achiziția mașinilor care nu depășesc 55.000 de kilometri. Pe de o parte, există medii de achiziție unde nu poți ști cu certitudine dacă informația despre rulaj este reală. Dar pe de altă parte, există companii care verifică istoricul service și kilometrajul înainte de a pune flota de mașini la vânzare. Cumpără de la o firmă serioasă, și vei avea parte de toate informațiile.

Posibilitățile de finanțare si metodele flexibile de plată

Chiar dacă nu îți ajung lichiditățile de care dispui, nimic nu te oprește să cumperi o mașină rulată la mâna a doua. Ai șansa de a accesa programe de finanțare, precum leasingul auto sau chiar creditul extern. Dacă vrei să scapi de plata de TVA, alege cea de-a doua opțiune. Specialiștii din companiile auto se deplasează în țara de proveniență a autoturismului, îl achită în numele companiei tale, iar tu ești scutit de plata de taxe cu valoare adăugată, fiind o achiziție intra-comunitară. Ține cont de aceste oportunități de finanțare!

Auto-leasing.ro, cea mai bună opțiune dacă vrei să cumperi mașini second Germania

Fie că ești în căutarea unui BMW la mâna a doua, fie că ești interesat de alte mărci de autoturisme rulate, Auto Leasing e locul potrivit pentru tine. Această companie cu 10 ani de experiență în comercializarea de mașini second Germania vine în întâmpinarea ta cu multiple avantaje.

Ai garanție service la orice achiziție, primești informații complete și reale despre istoricul service și rulaj și poți cumpăra prin leasing auto sau credit extern. Toată flota de mașini de la Auto-leasing.ro este verificată de experți tehnici auto.

Date de contact:

Tel: +40729182111

E-mail: office@auto-leasing.ro

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

Bugetul CFR pe 2024, aprobat

Bugetul CFR pe 2024 a aprobat de Guvern, cu o alocare de...

Noutati

Amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor RO e-Transport

Sistemul RO e-Transport reprezintă o componentă esențială a efortului de digitalizare la...

Noutati

Reglementări mai stricte privind emisiile de CO₂ pentru camioane și autobuze

În viitor, în UE se vor aplica reglementări mai stricte privind emisiile...

Noutati

Statistici APIA pentru aprilie 2024

Vehiculele comerciale ușoare și minibusurile au înregistrat în aprilie 2024 o creștere...