Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta!

Cargus

Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta! Cu o experiență acumulată în 30 de ani de activitate pe piața locală de curierat, Cargus aplică o abordare construită pe specificul afacerii tale prin personalizarea serviciului Pallet Standard și alternativa oferită de serviciul Standard Plus, menite să îți pună la dispoziție soluții predictibile pentru a derula comenzile către clienți în cel mai eficient mod posibil.

Avansul comerțului electronic și posibilitatea de a dezvolta o afacere fără un punct fizic de desfacere reprezintă oportunități ideale pentru dezvoltarea business-urilor în România în această perioadă, însă pot prezenta și provocări din punct de vedere logistic.

Cargus

Cargus, cea mai experientată companie de curierat de pe piața din România în aplicarea de soluții personalizate pentru derularea relației cu clienții existenți și potențiali, aduce si de această dată o modalitate specifică de adaptare a serviciilor pentru transport de marfă, integrând două servicii – Pallet Standard și Standard Plus – într-o structură care are în vedere simplificarea pentru clienți a livrărilor cu greutăți de peste 30 kg și până la 800 kg.

Beneficiind de acoperirea flotei Cargus, pachetul tău ajunge în maxim 4 zile lucrătoare la oricare dintre cele 13.600 localități deservite, chiar la ușa clientului, inclusiv livrare door-to-door pentru colete de până la 50 kg, confirmare de primire, la orice cod poștal din România!

Îți integrăm afacerea în ecosistemul logistic dezvoltat de Cargus, printr-un serviciu customizat, având acum prețuri speciale pentru serviciile Pallet Standard și Pallet Standard Plus, informațiile fiind disponibile pe site-ul Cargus.

Adaugati comentariu