Camion Fest, ediția de toamna 2023, revine!

Cefin Trucks a organizat o nouă ediție a evenimentului Camion Fest, întâlnirea tradițională a tuturor celor interesați de oferte speciale pentru achiziție/trade-in a vehiculelor comerciale rulate.

Cefin Trucks, unul dintre cele mai mari parcuri de vehicule comerciale si semiremorci rulate multi-brand din Romania, si unic importator și distribuitor al brandului Ford Trucks în România, a organizat o noua ediție a tradiționalului eveniment Camion Fest.

Evenimentul organizat de Cefin Trucks de doua ori pe an, ajuns la a 20 a editie, a devenit deja locul tradițional de întâlnire al specialiștilor din piața vehiculelor comerciale rulate. Peste 250 de camioane rulate multibrand, oferte speciale și o atmosferă de festival i-au așteptat pe vizitatori. În cadrul târgului au fost expuse peste 250 de camioane rulate, autotractoare, semiremorci, autobasculante, autobetoniere și utilaje de construcții.

Activitatea Diviziei Camioane Rulate Cefin Trucks integrează servicii de achiziții, trade-in și vânzarea de camioane și semiremorci rulate aparținând tuturor marcilor. AIC Trucks detine si o divizie de consultanta in servicii financiare, AIC Financial Services, care gaseste rapid solutii de finantare personalizate si competitive pentru clienti.

Într-o permanentă adaptare la nevoile clienților, compania AIC Trucks este un partener stabil care vine în întâmpinarea tuturor cerințelor acestora și ale pieței prin servicii integrate ce cuprind toate sectoarele de activitate.

„ Cu fiecare editie a evenimentul Camion Fest venim cu noutati catre clientii si partenerii nostri, strangand pe parcursul perioadei premergatoare toate cerintele pietei, nevoile si facilitatile la care putem raspunde prin oferta Cefin Trucks. Este un prilej de a reintalni cu parteneri din industrie si cu clientii nostri care asteapta ofertele speciale. Obiectivul nostru este sa mentinem permanent un parc de produse cu multe variante pentru clienti. Iar planul de dezvoltare la nivel de companie AIC Trucks, ne ajuta sa mentinem acest nivel, avand in vedere si extinderea portofoliului de produse noi, de marci, de posibilitati de trade in, dar si serviciile de consultanta pentru finantare si reteaua de service”, a declarat Paul Draniceanu, Directorul diviziei de vehicul rulate, Cefin Trucks.

AIC Trucks are o vastă experiență de peste 25 de ani în distribuția de vehicule comerciale și autobuze, precum și în servicii integrate pentru adăugarea de valoare clienților săi: rețea extinsă de service-uri proprii, servicii financiare, divizie de vehicule comerciale second hand multibrand.

După lansarea cu succes a brandului Ford Trucks în România, cu peste 3.500 de unități livrate până în prezent, lider de piață în segmentul vehiculelor de construcții și specializate, și a brandului Otokar (autobuze si camioane usoare Atlas),  AIC Trucks anunta cu ocazia evenimentului Camion Fest in premiera si noul brand intrat in portofoliul companiei: Piaggio Commercial, ca importator și distribuitor in România, acoperind astfel si segmentul de pana la 2,8 t, reprezentat de camionul urban Piaggio NP6 .

Portofoliul AICT ofera astfel clientilor solutii comerciale pentru o gama larga de greutati transportate: pana la 2,8 T GVW cu Piaggio Commercial, intre 7-15 T GVW cu Otokar Atlas, respectiv peste 18 T GVW cu Ford Trucks. Pentru transportul de persoane, portofoliul include și gama Bus, oferita de Otokar.

AIC Trucks include și cel mai mare service de camioane din România și unul dintre cele mai importante din Europa Centrală și de Est, parte din reteaua proprie de service-uri, AIC Service Network. Acesta oferă servicii de reparații mecanice, electrice, de tinichigerie și vopsitorie complexe pentru toate tipurile de vehicule comerciale și semiremorci.

Adaugati comentariu