Anvelope Goodyear pentru remorci cu platformă joasă

Goodyear introduce anvelopa pentru platforme joase KMAX T, disponibilă în cinci dimensiuni pentru jantele de 17.5 inci. Anvelopa KMAX T 17.5” a fost dezvoltată pentru o performanță sporită a kilometrajului și pentru mobilitate pe tot timpul anului, fiind calificată pentru cerințele impuse anvelopelor de iarnă care au însemnul muntelui cu trei piscuri și fulgul de nea (3PMSF).

Platformele joase sunt utilizate în mod obișnuit pentru transportul de echipament mare sau greu, precum cel folosit pe șantierele de construcții, echipament agricol sau pentru transportul încărcăturilor indivizibile ( de exemplu turbine eoliene). De obicei, astfel de remorci au multe axe, unele fiind de direcție. Noile anvelope sunt proiectate special pentru a veni în întâmpinarea cerințelor specifice ale acestor tipuri de transport, oferind un kilometraj mai mare.

”Transportul bunurilor grele este o arie extrem de specializată în care încrederea este un aspect esențial. Noile anvelope KMAX T pentru remorci cu platforme joase sunt proiectate special pentru acest tip de transport; oferind niveluri ridicate de durabilitate și robustețe, un kilometraj sporit, un nivel scăzut al rezistenței la rulare și o performanță pe tot parcursul anului, grație calificării 3PMSF. În special performanța pe toată durata anului a anvelopelor KMAX T este un beneficiu important pentru operatorii de flote, ajutându-i nu numai să țină camioanele în mișcare în timpul oricărui sezon, ci și să respecte reglementările stricte în materie de anvelope de iarnă de-a lungul Europei”, a spus Benjamin Willot, Director Marketing Commercial Tires la Goodyear Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Profilul benzii de rulare în cazul gamei Goodyear KMAX T furnizează o distribuție optimă a presiunii în pata de contact, de unde rezultă un kilometraj sporit, o uzură uniformă și un nivel scăzut al rezistenței la rulare. Solicitările specifice remorcilor cu platformă joasă sunt distribuite pe o suprafață largă, prin proiectarea robustă a benzii de rulare, cu 4 nervuri. Lamelele longitudinale săpate în blocurilor din banda de rulare oferă aderență în condiții de carosabil umed și zăpadă, oferind o mai mare mobilitatea pe tot parcursul anului. Aderența și tracțiunea sunt îmbunătățite și mai mult de canelurile care sunt proiectate de-a lungul liniilor în zig-zag, pentru a asigura mai multe muchii de prindere pe nervurile periferice în timp ce trec prin pata de contact. Secțiunea transversală a acestor caneluri este proiectată pentru a promova ejecția pietrelor.

Adaugati comentariu