A apărut Cargo&Bus nr. 268, ediția decembrie 2018

A apărut numărul 268 al revistei Cargo&Bus, decembrie 2018, cu un conținut care îmbină, ca de obicei, testele și prezentările de vehicule comerciale cu cele mai noi informații din lumea transporturilor și logisticii.
Cargo&Bus 268 Decembrie 2018

Materialul de deschidere este un test cu măsurători cu noul Volvo FH 460 LNG, camionul alimentat cu gaz natural care nu renunță total la motorină.

Tot în acest număr vorbim și despre două livrări interne importante pentru marca Ford Trucks: camionul cu numărul 500 din România și un lot de 103 basculante 6×4 pentru CNAIR.

Coperta Cargo&Bus 268 Decembrie 2018Capitolul tehnologie este și el unul foarte important în ediția Decembrie 2018. Aici vorbim pe larg despre noul sistem MirrorCam ce va fi introdus pe următoarea generație Mercedes-Benz Actros, dar și despre noile motoare Volvo de 11 și 13 litri care respectă acum standardul Euro 6D, care va deveni obligatoriu la 1 septembrie 2019. Tot producătorul suedez vine și cu prima soluție comercială de transport cu camioane fără șofer.

O altă noutate este gama de anvelope Goodyear OMNITRAC pentru vehiculele care întâmpină condiții dificile pe drumuri nepavate, dar operează predominant pe șosele. În această categorie intră basculantele, betonierele și celelalte vehicule care operează în domeniul construcțiilor, camioanele pentru deșeuri și reciclare, vehiculele pentru transport de cherestea sau din domeniul agriculturii.

Pe plan extern avem un contract major semnat de Girteka Logistics pentru 1.500 de camioane DAF XF. De asemenea, producătorul olandez a descoperit cel mai vechi vehicul DAF folosit încă în operațiuni comerciale.

În secțiunea de vehicule comerciale ușoare avem o prezentare detaliată a noului Mercedes-Benz Sprinter 4×4. De asemenea, la capitolul Sport vorbim despre Raliul Dakar 2019.

În pagina de vânzări studiem statisticile de înmatriculări de vehicule comerciale de peste 3,5 tone din luna octombrie 2018.

În secțiunea de transport de persoane vorbim despre primul oraș din România care folosește fondurile europene pentru a cumpăra autobuze electrice. De asemenea, prezentăm noutățile Mercedes-Benz în domeniul autobuzelor și autocarelor.

Coperta FloteAuto nr 51Revista Cargo&Bus poate fi cumpărată din toate marile centre de distribuție presă (inmedio și benzinării), alături de revista FloteAuto. În numărul 51 al revistei FloteAuto puteți găsi un test în premieră națională cu noul Duster pick-up. De asemenea, puteți citi teste cu modelul de oraș Toyota Aygo sau cu utilitara ușoară Opel Combo Cargo.

Prețul pachetului FloteAuto – Cargo&Bus este de 10 lei. Numărul următor al revistei Cargo&Bus va apărea la 15 februarie 2018.

Adaugati comentariu