Home Servicii Transportul în comun din Bacău, plătit prin 24pay
Servicii

Transportul în comun din Bacău, plătit prin 24pay

205

Serviciul de achiziţie a titlurilor de călătorie prin 24pay este de acum disponibil şi în orașul Bacău, astfel că aplicaţia mobilă ajunge la o acoperire de 20 de localități din România. 

Astfel, începând cu luna ianuarie, utilizatorii pot achiziționa rapid bilete și abonamente pentru transportul în comun prin 24pay, în trei pași simpli: după instalarea aplicației, accesează secțiunea „Transport public – Bacău”, aleg biletul sau abonamentul dorit și finalizează achiziția prin card sau SMS. Plățile procesate prin 24pay sunt securizate, iar achiziția titlurilor de călătorie nu implică niciun comision.

Aplicația 24pay oferă servicii de plată pentru transportul public în marile orașe ale țării, printre care se numără București, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Iași, Oradea sau Timişoara. De asemenea, utilizatorii aplicației pot achiziționa și bilete de tren și pot accesa numeroase alte servicii, precum plata facturilor, reîncărcarea electronică, plata parcării, a rovinietei, a poliței RCA şi multe altele.

„Ne bucurăm să începem anul cu anunţarea unui nou partener, Societatea de Transport Public Bacău.  Accelerăm deci în 2024 planurile de extindere a aplicației 24pay, făcând de acum disponibil serviciul de achiziţie a titlurilor de transport în 20 de localități din toată țara. Prin tot ceea ce facem vizăm simplificarea plăților prin digitalizare și ne dorim să venim în întâmpinarea utilizatorilor cu servicii de plată rapide și la îndemână, care să îi ajute să salveze timp prețios. Cu fiecare nou parteneriat lansat, suntem mai aproape de obiectivul de transformare a aplicației 24pay înacea soluție de plată completă și ușor de accesat pentru oricine”, a declarat Utku Ogrendil, CEO 24pay şi PayPoint Services.

„Suntem încântați să venim în întâmpinarea locuitorilor din Bacău cu o metodă modernă, rapidă şi sigură de plată a titlurilor de călătorie. Semnarea parteneriatului cu 24pay răspunde obiectivului companiei noastre de a oferi opţiuni de plată confortabile, accesibile, disponibile direct de pe telefonul mobil, în doar câţiva paşi simpli. Avem convingerea că această nouă colaborare va aduce rezultate foarte bune, iar atât locuitorii cât și vizitatorii oraşului Bacău vor aprecia beneficiile multiple puse la dispoziţie prin aplicaţia 24pay”, a declarat Adrian Botez, director general al SC Transport Public Bacău.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

NoutatiServicii

E.ON și MAN, rețea publică de încărcare pentru camioane electrice în Europa

E.ON și MAN Truck & Bus fac împreună un pas decisiv înainte...

NoutatiServicii

DKV Mobility extinde rețeaua de stații partenere din Bulgaria

DKV Mobility a adăugat 20 de noi stații Rompetrol în rețeaua din...

Servicii

DKV Mobility își extinde în continuare rețeaua de acceptare pentru combustibili alternativi

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată...

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...