TransLogistica EXPO se apropie de finalul înscrierilor

Ai un model nou, o echipare eco-friendly sau vrei sa redimensionezi FLOTA de toamna? In premiera, TransLogistica EXPO ti-a pregatit SALONUL CAMIONULUI - expozitie de camioane, utilitare si vehicule comerciale speciale: 26-28 septembrie 2018, Aleea Centrala ROMEXPO!

SALONUL CAMIONULUI este deschis participarii cu vehicule comerciale, camioane, remorci, semiremorci, utilitare, vehicule speciale.

Organizat intre 26-28 septembrie, pe Aleea Centrala din Romexpo, SALONUL CAMIONULUI include expozitia de VEHICULE NOI, conducere responsabila si demonstratia de prim ajutor, LICITATIA-Concurs de oferte CAMIOANE, organizata vineri, 28 septembrie, ora 15:00!

Ai un model nou, o echipare eco-friendly sau vrei sa redimensionezi FLOTA de toamna?

INSCRIE-TE ACUM! office@translogistica.ro; marketing@translogistica.ro

TransLogistica EXPO, editia a 4-a, ramane cel mai mare eveniment de transport si logistica din Romania! In paralel cu expozitia, o bogata agenda de evenimente conexe va aduce alaturi de specialistii de care aveti nevoie si va largeste reteaua de contacte si contracte.

EVENIMENTE organizate in cadrul TransLogistica EXPO

Conferinta Internationala Inaugurala – ROMANIA 100 – Transport, Comunicatii si Relatii Comerciale Internationale – miercuri 26.09, 10:30
FORUM – GREEN Logistica -Combustibili alternativi si economie circulara, joi 27.09, 14:30
SMARTTECH for the FUTURE – inovatie si siguranta informatica in TTL, joi 27.09, 10:30
FORUM – TransCOOL – Transport si depozitare cu temperatura controlata, vineri 28.08, 13:00
LICITATIE-CONCURS DE OFERTE – vehicule COMERCIALE . vineri 28.09, 15:00
TARG de JOBURI in Transport, Logistica si IT, vineri 28.09, 10:00.

Inscrierile la TransLogistica EXPO se apropie de final. Nu rata oportunitatea de a fi participant la cea mai mare expozitie de profil din Romania si din Regiune. Poti participa cu STAND, poti fi PARTENER, SPEAKER sau vizitator SPECIALIST.

Echipa de vanzari iti sta la dispozitie cu orice detalii necesare si formulare de inscriere: marketing@translogistica.ro;

Adaugati comentariu