Home Camioane Scania organizează Caravana Transportul Viitorului
Camioane

Scania organizează Caravana Transportul Viitorului

5

Scania vine în orașul tău și anul acesta! Începând de vineri, 7 septembrie, companiile de transport rutier, șoferii și pasionații de camioane și automobile din țară vor putea participa la ”Caravana Transportul Viitorului”. Ca în fiecare an, Caravana va fi găzduită în mai multe orașe din țară, începând cu Brașov și terminând la Sibiu.Anul acesta ne vom concentra asupra condusului responsabil și asupra reducerii impactului pe care transportul de mărfuri îl are asupra mediului, aspecte strâns legate de consumul de carburant. Proiectul ”Transportul Viitorului” a început printr-o serie de filmulețe educative dedicate publicului din industria transporturilor – pe scurt, un consum smart asigură atât diminuarea emisiilor de CO2 în atmosferă, cât și a costurilor.

În cadrul ”Caravanei Transportul Viitorului” veți parcurge traseul pregătit pentru a primi o vestă Scania ce poate fi personalizată, sau marele premiu extras prin tragere la sorți, o excursie de 2 zile la Porsche Track Experience în Istanbul, unde câștigătorul va putea testa toate modelele Porsche pe o pistă de Formula 1.

Scania Caravana Transportul ViitoruluiÎn plus, te poți bucura de premii surpriză, bucate tradiționale, ritmurile pop-rock ale formației Zavera și de o expoziție interactivă despre energii regenerabile. Toate acestea vă așteaptă în următoarele locatii din țară:
– Scania Brașov – 7 septembrie
– Rolex Suceava – 11 septembrie
– Scania Luncani – 14 septembrie
– Scania Pitești – 18 septembrie
– Scania București – 21 septembrie
– LKW Store Craiova – 28 septembrie
– Scania Bacău – 5 octombrie
– Scania Oradea – 9 octombrie
– Expo Arad – 12 octombrie
– Scania Sibiu – 19 octombrie.

Totodată, în Brașov, Cluj-Napoca, București, Bacău și Arad, șoferii de toate vârstele sunt așteptați la Scania Driver Competitions, cea mai mare competiție pentru șoferii profesioniști din lume. Trecând de probele teoretice și practice, fiecare dintre cei 5 câștigători ai semifinalelor, pe lângă calificarea în etapa națională, va primi un cec în valoare de 1.000 de euro net și o invitație pentru 2 persoane la finala națională ce va avea loc pe data de 4 Mai 2019.

Câstigătorul marii Finale din Suedia, de pe 25 mai 2019, va primi un camion Scania în valoare de 100.000 de euro.

Scania împreună cu partenerii săi – OMV, Bridgestone, CTEtrailers, Krone, Meiller, Porsche, IFPTR – vă așteaptă cu surprize toamna aceasta la ”Caravana Transportul Viitorului”.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

Camioanele „verzi” scapă de taxa de tranzitare a Bucureștiului

Vehiculele comerciale cu propulsie electrică sau hibridă vor fi scutite de plata...

Camioane

Volvo FH16: Un motor nou și mai puternic

Volvo Trucks introduce un nou motor pentru emblematicul său camion FH16. Cu...

Camioane

Scania 25P XT, un an de acțiune la mina LKAB din nordul Suediei. Video

Camionul Scania 25P XT, complet electric, este motivul pentru care veteranul de...

Camioane

Holcim se bazează pe Mercedes-Benz eActros 600

Holcim se va baza pe Mercedes-Benz eActros 600 pentru a-și pune în...