Home Autobuze Scania Fleet Care, acum și cu garanție de disponibilitate
AutobuzeCamioaneNoutati

Scania Fleet Care, acum și cu garanție de disponibilitate

24
Scania a extins serviciul Fleet Care, care permite operatorilor de camioane și autobuze să se concentreze 100% pe oferirea serviciilor de transport, în timp ce Scania asigură întreținerea periodică și reparațiile. Acest serviciu este disponibil acum și cu o garanție de disponibilitate.

Noul serviciu adițional se concentrează pe menținerea timpului de disponibilitate. Transportatorii de marfă și de persoane selecționează perioada în care doresc să-și folosească vehiculele într-un interval dat. În orașe, de exemplu, cei care fac distribuție și operatorii de autobuze urbane pot opta pentru o disponibilitate de 100% de luni până vineri, între 6 dimineața și 6 seara. Scania se va asigura apoi că întreținerea și reparațiile sunt efectuate în serile și nopțile din timpul săptămânii sau în week-end.
 
Serviciul este dezvoltat special pentru operațiunile sensibile la perioada de disponibilitate, cu orare stricte și o utilizare zilnică intensă a vehiculelor, inclusiv transport de carburanți și autobuze urbane, dar și afaceri cu o activitate sezonieră clară, precum autocarele turistice.
 
”Le oferim clienților multiple opțiuni în alegerea orelor care contează cu adevărat pentru ei, care generează cel mai mare profit. Serviciul poate fi personalizat cu precizie la afacerea lor și când nevoile lor operaționale sunt mai mari”, a declarat Claes Akerlund, șeful departamentului Scania Service Concepts.
 
Fiecare contract Fleet Care cu garanție de disponibilitate va fi personalizat și discutat individual. Scania va monitoriza continuu timpul de disponibilitate și va oferi automat compensații pentru orice abatere de la termenii stabiliți.
 
Managerul de flotă dedicat al Scania va avea întreaga responsabilitate pentru plănuirea întreținerii, reparațiile preventive și de altă natură. Acesta va avea o perspectivă completă asupra flotei clientului și va plănui acțiunile din service pentru a îndeplini cerințele de disponibilitate.
 
Contractul Scania Fleet Care cu Uptime Guarantee este disponibil pentru toate autobuzele cu șasiu Scania. Pentru camioane, serviciul este disponibil pentru toate vehiculele conectate la Scania Fleet Management. Scania Fleet Care cu Uptime Guarantee va fi disponibil din noiembrie 2017 pe anumite piețe europene, al căror număr va fi extins în următoarele luni.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

Bugetul CFR pe 2024, aprobat

Bugetul CFR pe 2024 a aprobat de Guvern, cu o alocare de...

Noutati

Amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor RO e-Transport

Sistemul RO e-Transport reprezintă o componentă esențială a efortului de digitalizare la...

Noutati

Reglementări mai stricte privind emisiile de CO₂ pentru camioane și autobuze

În viitor, în UE se vor aplica reglementări mai stricte privind emisiile...

Noutati

Statistici APIA pentru aprilie 2024

Vehiculele comerciale ușoare și minibusurile au înregistrat în aprilie 2024 o creștere...