Home Noutati Routier European Transport sprijină noua generație de tineri pasionați de transporturi
Noutati

Routier European Transport sprijină noua generație de tineri pasionați de transporturi

28

Compania de transport internațional Routier European Transport oferă studenților din anul III, specializarea Ingineria Transporturilor și a Traficului, din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, burse lunare, pe perioada anului IV, care să le susțină dezvoltarea academică și profesională.

Compania le oferă independență financiară tinerilor încă din studenție prin intermediul unei burse lunare care variază între 600-1.000 de lei/lună.

Managerii companiei Routier, Rareș și Bogdan Retegan sunt mereu atenți la noile tehnologii din industrie, la camioanele viitorului sau la integrarea inteligenței artificiale în procesele de transport. Dar totul pornește de la oameni, de la tineri vizionari, pe care aleg să îi susțină încă din facultate. Mereu au avut o abordare de pionieri, prin care să aducă un avantaj competitiv în industrie, pe care să îl livreze mai departe clienților sub forma optimizării operațiunilor de transport ale acestora.

Bursele s-au acordat pe baza unui concurs la care au participat studenții și au fost aleți cei care au obținut punctaj maxim. Bursele însă, nu sunt singurul beneficiu, studenții având acces și la internship în cadrul companiei sau chiar oportunitatea de angajare și suport în crearea licenței.

Routier European Transport a ales să ofere burse tinerilor pasionați de transporturi pentru că educația este baza pe care se clădește viitorul. Și-au angajat eforturile în acest program de burse, conștienți fiind că societatea românească are nevoie de profesioniști în domeniul transporturilor care să ofere exemple și bune practici. Este important să oferi ca să poți primi, iar angajații Routier pot deveni modele de urmat pentru mulți tineri.

Compania de transport cu cea mai mare flotă de semiremorci din România, Routier European Transport, va oferi în acest an clienților săi transportul internațional 100% electric. Având 3 hub-uri logistice în România și 3 în afara țării, Olanda, Germania și Italia, o flotă de 1.000 de camioane, va deveni, în luna iunie a acestui an, prima companie din România care face transport door-to-door 100% electric (rutier – feroviar).

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

CNAIR a semnat astăzi contractul de atribuire a lucrărilor de reabilitare a podului de peste canalul Poarta Albă – Midia – Năvodari

Asocierea Geiger Transilvania S.R.L. – Pod-Proiect S.R.L. a fost miercuri desemnată câştigătoarea...

Noutati

Autostrada Sibiu – Pitești: Imagini noi cu primul tunel veritabil de autostradă din România

Pe Autostrada Sibiu – Pitești se lucrează din plin. Iar pasionații de...

Noutati

DAF Trucks Vlaanderen este ”Fabrica Viitorului”

Fabrica DAF Trucks Vlaanderen a fost distinsă cu prestigiosul titlu de „Fabrica...