Marș motorizat spre București pentru dezvoltarea infrastructurii

Mai multe grupuri de inițiativă organizează sâmbătă, 19 mai 2018, un marș motorizat între Tișița (județul Vrancea) și București, pentru a cere urgentarea construcției autostrăzilor din Moldova: A7 Ploiești-Buzău-Focșani-Bacău-Pașcani și A8 Târgu Mureș-Iași.

La acest marș motorizat pot participa toți posesorii de motociclete, autoturisme, dube, camioane, autobuze, autocare și microbuze.

”Cerem, în stradă, echitate pentru Moldova prin urgentarea procedurilor de actualizare a studiilor de fezabilitate pentru Autostrada A8 Târgu Mureș-Iași, dar și finalizarea licitațiilor pentru întocmirea studiilor de fezabilitate și a proiectelor tehnice pentru Autostrada A7 Ploiești-Buzău-Focșani-Bacău-Pașcani și a licitației pentru Centura Bacău”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Punctul de întâlnire va fi la intersecția drumurilor E85 (DN2) și E581 (DN24), în dreptul localității Tișița, la orele 12:00. Coloana își va continua marșul spre București, spre guvern, începând cu orele 13:00. Evenimentul este organizat de grupurile de inițiativă ”Împreună pentru A8” și ”Moldova vrea autostradă” și este susținut de Asociația Pro Infrastructură.

Mars spre Bucuresti Moldova

Adaugati comentariu