Home Remorci Kogel își întărește poziția în România. Auto Brand este noul importator și distribuitor al brandului german
Remorci

Kogel își întărește poziția în România. Auto Brand este noul importator și distribuitor al brandului german

37

Unul dintre cei mai importanți jucători pe piața românească a importului și distribuției de piese de schimb pentru vehiculele comerciale grele, Auto Brand, preia cu efect imediat vânzările pentru întreaga gamă de produse și servicii Kögel din România.

Cu o echipă performantă de specialiști în vânzări și 23 de sucursale, compania va fi în măsură să ofere clienților săi o rețea de vânzări și servicii complete bine structurată la nivel național.

Parteneriatul de lungă durată pe parte de service dintre cele două companii s-a consolidat, compania românească preluând cu efect imediat importul și vânzările de remorci și semiremorci Kögel în România. Auto Brand asigură, în prezent, alături de gama extinsă de vehicule și părți componente, serviciile de telematică Kögel Telematics, inclusiv tot ce presupune Kögel After Market.

Din 2005, Auto Brand este partener de service autorizat Kögel, oferind, pe teritoriul României, servicii complete de consultanță, diagnosticare, reparație și garanție pentru toate remorcile și semiremorcile producătorului german. Cu o rețea națională bine structurată, alcătuită din 23 de sucursale și două centre regionale de logistică, compania românească oferă tuturor clienților Kögel o gamă completă de servicii într-una dintre cele mai mari țări din Europa Centrală și de Est.

Soluții personalizate pentru fiecare client

Împreună cu producătorul bavarez de vehicule, Auto Brand intenționează să extindă, vânzările de remorci Kögel în România. „Parteneriatul alături de Kögel reprezintă un pas important în dezvoltarea companiei Auto Brand. Deoarece ne dorim să livrăm clienților noștri soluții complete, vânzările de remorci și semiremorci se integrează perfect în portofoliul nostru, cel al vânzărilor de piese de schimb și al serviciilor conexe pentru vehicule comerciale.” a declarat Cosmin Udrea, Director Executiv Auto Brand. „Compania este cunoscută pe piața din România pentru serviciile și produsele de înaltă calitate pe care le oferă. De aceea, suntem deosebit de încântați să devenim importatorul și distribuitorul Kögel, unul dintre cei mai importanți producători de remorci din Europa, ale cărui standarde de calitate se potrivesc cu cele ale companiei noastre.”

„România este o piață cu o importanță în continuă creștere pentru Kögel, iar Auto Brand reprezintă un partener de vânzări excelent și performant pentru noi. Cei 80 de specialiști în vânzări își cunosc bine meseria și sunt foarte familiarizați cu nevoile clienților români. Cu siguranță, Auto Brand și Kögel se vor completa perfect în beneficiul clienților”, a declarat Aleksandar Djuricic, Director de Vânzări Kögel pentru România, Slovacia, Croația, Grecia, Bulgaria, Moldova, Slovenia, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Macedonia de Nord, Albania și Ungaria. De acum înainte, Auto Brand asigură pentru toți clienții români soluții de transport economice și durabile de la Kögel, conform principiului de bază Kögel „Economy meets Ecology – because we care”.

Kögel Trailer GmbH

Kögel este unul dintre cei mai importanți producători de semiremorci din Europa. Cu o gamă extinsă de produse și soluții dedicate pentru orice tip de transport, compania oferă de peste 85 de ani calitate inginerească „made-in-Germany”.

De la practică la teorie și de la planificare la punerea în practică, toate provocările clienților Kӧgel sunt încorporate direct în procesele de dezvoltare, într-un mod ecologic, economic și sustenabil, Sloganul companiei „Economy meets Ecology – Because we care” este o promisiune: Kögel sprijină clienții săi cu expertiză remarcabilă, cunoștințe aprofundate din industrie și, mai presus de toate, produse ușoare durabile, sustenabile din punct de vedere ecologic și economic. Sediul companiei și principalul loc de producție al Kögel Trailer GmbH se află în Burtenbach, Bavaria. Kögel include, de asemenea, fabrici și locații în Ulm (D), Duingen (D), Choceň (CZ), Verona (IT), Gallur (ES), Kampen (NL), Corcellesen-Beaujolais (FR), Schärding (AT), Padborg (DK) și Moscova (RU).

Auto Brand

Cu o experiență de peste 19 ani în importul și distribuția de piese pentru camioane și semiremorci, Auto Brand este unul dintre cei mai importanți jucători pe piața românească a importului și distribuției de piese de schimb pentru vehiculele comerciale grele și lider de piață în ceea ce privește piesele de schimb pentru remorci și semiremorci.

În prezent, Auto Brand are 23 de sucursale și 2 centre logistice regionale. Peste 190 de profesioniști lucrează pentru companie, al cărei sediu este situat în imediata apropiere a Bucureștiului. Un alt hub logistic este situat în Waldbröl, Germania. Misiunea Auto Brand este de a crea și livra valoare reală tuturor clienților săi și de a optimiza siguranța în transporturile rutiere de mărfuri, promovând produse durabile și de înaltă calitate.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Remorci

Kässbohrer, o nouă familie de semiremorci frigorifice

Kässbohrer a lansat noua sa gamă de semiremorci frigorifice, din care fac...

Remorci

CTE Trailers, noul importator Krone în Bulgaria

De la 1 august, CTE Trailers devine importator oficial pentru Krone în...

LogisticăRemorci

Blue River București, 30 de vehicule noi Kögel Light Plus în parcul auto

Blue River București 78 SRL, companie de transport și logistică activă la...

Schmitz Cargobull lansează remorcile aerodinamice EcoGeneration
Remorci

Schmitz Cargobull lansează remorcile aerodinamice EcoGeneration

Schmitz Cargobull a prezentat noua generație de remorci sustenabile EcoGeneration. Vor fi...