Home Logistică Forumul Român de Curierat și Servicii Poștale, a 5-a ediție
Logistică

Forumul Român de Curierat și Servicii Poștale, a 5-a ediție

40

A cincea ediție a Forumului Român de Curierat și Servicii Poștale va avea loc pe 18 Aprilie la Hotel InterContinental București și va aduce la masa de dezbateri cele mai reprezentative companii de curierat și servicii poștale, împreuna cu autoritatea de reglementare ANCOM, magazinele online, furnizorii de servicii financiare sau echipamente și tehnologii pentru sector.

Conferința va fi deschisă de către Sorin Grindeanu, Președinte al Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații.

Prima sesiune va prezenta o analiză a pieței de curierat și servicii poștale, estimată în acest an să depășească pragul de 500 milioane de euro, fiind dezbătute subiecte precum creșterea calității serviciilor, provocări și modalități de a ramâne competitiv într-un mediu de business în continuă schimbare, servicii inovative și tehnologii de automatizare și eficientizare în domeniul logistic, poștă și curierat.

Cei mai importanți manageri din curierat, precum Lucian Aldescu – CEO DPD România, Felix Pătrășcanu – Managing Partner FAN Courier, Cristi Petcu – General Manager Pink Post, Pavel Penchev – CEO Econt Bulgaria&România, Marian Seitan – General Manager MediaPost HitMail, se vor afla în dialog cu furnizorii de tehnologie și flote – Bogdan Ciubuc – Sales&Marketing Manager Mercedes-Benz Vans, Tomas Veigl – General Manager Boewe Systec și Dan Turcu – General Manager Ro Systec Group.

A doua sesiune va dezbate provocările operațiunilor de livrare în relația cu magazinele de e-commerce, iar panelul de vorbitori îi include pe Claudia Tudor – Director General Adjunct F64, Alex Niculescu – Vicepreședinte Operațiuni eMAG, Ionuț Pricop – Director Executiv Bringo Delivery, Mihai Pătrașcu – CEO EvoMag și Alin Stanciu – CEO FashionUP. Va fi analizat impactul magazinelor on-line în serviciile de curierat din prisma așteptărilor clienților, provocările generate de fluctuațiile de livrări în anumite perioade ale anului sau nișele de creștere precum livrările de mâncare și cele cu temperatură controlată. Virgil Adochiței – Project manager Ropeco va vorbi despre soluții de operare a cashului, dedicate pieței de curierat.

Conferintța va avea o zonă de expo unde vor fi prezente standuri din partea Honeywell, Mercedes-Benz, Ropeco și Zebra.

Partenerii conferinței sunt: Boewe Systec, DPD România, Fan Courier, Honeywell, Keba Automation, Mastercard, Mercedes-Benz, Mercedes-Benz Financial Services România, Pink Post, Ropeco, Ro Systec Group, Total Technologies și Zebra.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...