Home Transportatori Aerian Etihad Airways recrutează sute de piloți inclusiv în România. Când sunt programate interviurile
AerianNoutatiTransportatori

Etihad Airways recrutează sute de piloți inclusiv în România. Când sunt programate interviurile

35

Etihad Airways, una dintre cele două companii ale Emiratelor Arabe Unite, a lansat o campanie majoră de recrutare. Compania caută piloți și vine inclusiv la București și Cluj-Napoca.

Compania aeriană recrutează sute de piloți pentru avioanele sale și promite salarii fără taxe, oportunități de avansare în carieră și o casă în Abu Dhabi. Recrutările au loc în România, Cipru, Bulgaria, Ungaria, Polonia și Lituania.

Etihad are în plan dublarea flotei din 2022 până în 2030 și invită piloții de toate gradele și tipurile de aeronave să se înregistreze în cadrul campaniei de recrutare. Compania caută piloți inclusiv pentru modelele Airbus A320, A350 și A380, dar și Boeing 777, B787 și modele pentru transport marfă.

Cei interesați se pot înscrie AICI, iar la București, sesiunile vor avea loc la The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection pe 5 iulie. La Cluj-Napoca, sesiunile au loc la DoubleTree by Hilton Cluj – City Plaza pe 7 iulie.

2023 a fost un an bun pentru Etihad, la fel care pentru toate companiile din regiune, precum Emirates sau Qatar Airways. Veniturile din vânzarea biletelor de avion au fost de 4,5 miliarde de dolari, iar rezultatul operațional a fost de 394 de milioane de dolari și un profit de 143 de milioane de dolari.

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

România primește 149 milioane de euro de la UE

România primește granturi în valoare de 149 milioane de euro de la...

Noutati

Fast Danube 2: E oficial!

Comisia Europeană a selectat proiectul Fast Danube 2 pentru finanțare de 195,5...

Noutati

UE va investi şapte miliarde de euro în infrastructuri de transport durabile, sigure şi inteligente

Comisia Europeană a selectat 134 proiecte de transport pentru a primi peste...

CamioaneNoutati

Renault Trucks, Jumbo și SVZ testează prototipul electric „Oxygen”

Renault Trucks își continuă activitatea de cercetare și dezvoltare cu camionul său...