DPD România suspendă livrarea de colete către și din Marea Britanie
Home Logistică DPD România lansează serviciul Economy International
Logistică

DPD România lansează serviciul Economy International

42

DPD România, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața locală de coletărie și curierat expres, lansează serviciul Economy International pentru livrările în țările Uniunii Europene. Potrivit reprezentanților companiei, prețurile pentru livrările în țările incluse în Economy International sunt în medie cu 20% mai mici față de prețurile standard.”Observăm că tot mai mulți români trimit sau primesc colete în străinătate, fapt ce ne obligă să fim competitivi și să lansăm noi servicii pentru clienți. În anul Centenarului Marii Uniri, lansăm o campanie destinată trimiterilor în țările Uniunii Europene, prin care ne dorim ca orice român să poată trimite un obiect de acasă celor dragi aflați în străinătate”, declară Lucian Aldescu, CEO DPD România.

Lista completă a țărilor incluse și a timpilor de livrare poate fi consultată aici: http://europa.dpd.ro/. Serviciul va fi disponibil până la data de 31 decembrie 2018.

”Apartenența la DPDGroup, liderul european în curieratul rutier, dar și expertiza pe care o avem la nivel regional și internațional ne oferă posibilitatea de a oferi cea mai bună ofertă de servicii de livrare internațională de pe piața de curierat din România din punct de vedere al prețului și al calității”, adaugă
Lucian Aldescu.

Serviciul Economy International pentru trimiterile în Uniunea Europeană vine în completarea serviciilor lansate de DPD România în prima parte a acestui an: DPD Express Regional, prin care timpul de livrare este redus la 24-48H pentru Bulgaria, 48h pentru Ungaria, 48-72h pentru Grecia și DPD Classic Polonia (4 zile). Serviciile includ două încercări de livrare, track&trace online pe www.dpd.ro, dovada livrării diponibilă electronic și o limită de răspundere colet de până la zece ori valoarea transportului.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...