Home Noutati DKV, drumul către o mobilitate sustenabilă
NoutatiServicii

DKV, drumul către o mobilitate sustenabilă

37

DKV oferă cea mai mare rețea de acceptare cu stații de alimentare cu GNL din Europa. Furnizorul european de servicii de mobilitate conectează peste 230 de stații de GNL din opt țări.

Pe măsură ce viitorul mobilității progresează spre sustenabilitate, GNL devine evident o alternativă populară la combustibilii convenționali. Expeditorii de mărfuri și companiile de logistică își pot reduce emisiile de CO2 cu până la 20%. Și aceasta prin utilizarea GNL în comparație cu motorina.

Prin urmare, furnizorul european de servicii de mobilitate DKV promovează extinderea rețelei sale de alimentare cu GNL. Și oferă acum clienților săi acces la peste 230 de stații de GNL din nouă țări. Asta înseamnă că DKV oferă cea mai mare rețea de stații de alimentare GNL independente de marcă. Acoperind mai mult de 50% din toate stațiile de GNL din Europa. Cele mai recente țări conectate sunt Austria, Suedia și Finlanda.

„GNL câștigă din ce în ce mai multă popularitate pe piață. În vremuri de tranziție energetică, vrem să ne atingem obiectivul programului „Lead in Green” – să fim furnizorul principal de soluții de aprovizionare sustenabile pentru industria transporturilor”, spune Sven Mehringer, director general Servicii de energie și vehicule la DKV Mobility. Pentru a satisface cererea tot mai mare de combustibili alternativi, DKV conectează 5.000 de stații de alimentare pe an, concentrându-se pe stații de alimentare multi-energetice care oferă și combustibili alternativi precum GNL, GNC, GPL sau hidrogen. În februarie 2021, DKV și-a început misiunea ecologică, anunțând că va deveni o companie pozitivă din punct de vedere climatic până în 2023 și își va sprijini partenerii contractuali în reducerea emisiilor CO2 provenite din transporturi cu 30% până în 2030.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

IAA Transportation 2024: spre o expoziție cu adevărat globală și inovatoare

Cel puțin în ceea ce privește vehiculele comerciale, IAA Transportation 2024 va...

Servicii

DKV Mobility își extinde în continuare rețeaua de acceptare pentru combustibili alternativi

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată...

Noutati

Bugetul CFR pe 2024, aprobat

Bugetul CFR pe 2024 a aprobat de Guvern, cu o alocare de...

Noutati

Amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor RO e-Transport

Sistemul RO e-Transport reprezintă o componentă esențială a efortului de digitalizare la...