DAN AIR, noi orizonturi în aviația din România

DAN AIR (AOC) S.R.L., companie aeriană cu capital integral românesc, lansează servicii de curse regulate cu plecare din București și Brașov, începând cu data de 15 iunie 2023.

DAN AIR operează zboruri de peste 5 ani și a transportat peste 3 milioane de pasageri pentru companii de renume din Europa și Orientul Mijlociu. Începând cu data de 15 iunie, va opera zboruri în nume propriu pentru prima oară.

Compania va efectua zborul inaugural pe data de 15 iunie, Brașov – Stuttgart. În plus, potrivit oficialilor companiei, va opera 12 destinații de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă (Otopeni) și Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav asigurând conectivitatea dintre România și alte orașe importante din Europa și Orientul Mijlociu.

Destinații operate de DAN AIR

DAN AIR va opera zboruri către următoarele destinații:
– București: Bruxelles, Nuremberg, Stuttgart, Beirut, Londra, Barcelona, Madrid, Malaga și Valencia
– Brașov: Bruxelles, Nuremberg, Stuttgart, Londra și Barcelona

Compania își dorește să readucă pasagerilor români din țară și diaspora confortul de a călători, dar și pasagerilor străini interesați să călătorească în România.

”Experiențele neplăcute pe care le trăiesc zilnic pasagerii companiilor low-cost din cauza politicilor restrictive cu privire la bagaje și alte servicii adiționale vor rămâne doar o amintire neplăcută pentru pasagerii DAN AIR. Echipa noastră dedicată lucrează intens pentru a oferi clienților noștri o experiență de neuitat. Una în care respectul față de pasageri va fi evidențiat de condițiile de călătorie relaxate pe care le oferim”, menționează comunicatul de presă.

Suflu nou în industrie

În contextul evenimentelor recente care au afectat negativ piața aviatică din România, precum falimentul unor companii, dar și experiențe neplăcute raportate de către clienții companiilor low-cost, lansarea curselor regulate ale DAN AIR vine ca un suflu nou în industrie.

”Cu o echipă de profesioniști, având o vastă experiență în domeniu și o reputație solidă, DAN AIR își propune să ocupe un loc important pe piața locală, oferind curse de linie la prețuri competitive cu cele ale operatorilor low-cost, iar pasagerii vor beneficia de bagaje și catering gratuit la bordul aeronavelor”, au precizat reprezentanții companiei.

Lansarea DAN AIR coincide cu un alt eveniment semnificativ pentru piața serviciilor de transport aerian din România și anume, inaugurarea Aeroportului Internațional Brașov.

Pe site-ul companiei, www.danair.ro, clienții pot găsi informații esențiale pentru pasageri și pot achiziționa bilete online la cele mai competitive prețuri. Primele destinații deschise pentru clienți includ Londra, Barcelona, Madrid, Valencia, Malaga, Bruxelles, Munchen, Nuermberg, Stuttgart și Beirut.

Prin lansarea serviciilor de curse de linie, DAN AIR facilitează conexiuni directe între București, un important centru de afaceri și cultură, și Brașov, una dintre cele mai frumoase destinații turistice din țară, deschizând astfel noi oportunități pentru pasagerii români, dar și pentru turiști.

DAN AIR pune siguranța pasagerilor în centrul activității sale și se angajează să ofere satisfacție și servicii de înaltă calitate. Compania își propune să devină opțiunea preferată de călătorie pentru pasagerii care s-au săturat de tratamentul necorespunzător aplicat deseori de companiile low-cost.

 

Adaugati comentariu