Consiliul Concurenței a autorizat preluarea companiei Decirom de către Transport Trade Services

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Transport Trade Services S.A. (TTS) intenționează să preia compania Decirom S.A.

TTS reprezintă un grup de companii românești și străine, specializat în activități de operare portuară în Portul Constanța, de transport fluvial de marfă pe Dunăre, de transport cu bacul, de întreținere a căilor de navigație și porturi maritime și fluviale, de servicii conexe serviciilor de bunkeraj și alimentare cu motorină a navelor, de comerț cu produse din lemn românești.

Decirom S.A. este o companie românească care activează în domeniul operării portuare de mărfuri, de orice natură, cu excepția celor lichide, în Portul Constanța.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața din România sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorității naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Adaugati comentariu